услуги

за децата

Тематични и креативни дни, спортни олимпиади, игри на плажа и в басейна, детски дни, в които има по нещо за всяко дете (рисуване на лица, настолни игри, надпревари с балони, арт работилници, музикални игри и много други).

Специално за всички малки и пораснали деца, хотел Оазис Дел Маре предлага атрактивен кът за  игри и забавления – playstation, билярд, въздушен хокей, чукчета с награда за най-добрия, джаги и много други изненади.

Средната продължителност е  30 – 40 мин.  Специални хореографии на детски песнички, които са пригодени така,  че да могат да бъдат изтанцувани от всички деца (независимо от тяхната възраст)

Други

Удобства

Безплатен
интернет

Открит басейн с
детска секция

Безплатни чадъри и
шезлонги край басейна

Сейф на
рецепция

Конферентна зала

Паркинг

Екскурзии

Трансфер

Основен

ресторант

Основният ресторант включва лятна тераса към басейна и предлага пресни продукти с превъзходен вкус. Нашият изискан бюфет ресторант предлага изключителен избор на храни с голямо разнообразие от хрупкави салати, ястия от интернационалната кухня, леки десерти, пресни плодове, гриловани зеленчуци, сочни стекове и риба.
Ресторантът е с капацитет от 200 места – 50 от които са разположени на лятната тераса. Гостите могат да се насладят на вкусове от международната кухня, както и на вегетариански предложения. 

200 места

Лятна тераса

event-line

Тематични съботи

Детско меню

Лоби бар

Стилният ни Лоби бар е с капацитет 40 места и е чудесно място да се насладите на различни напитки през деня и вечерта. Можете да избирате между вносни и местни алкохолни напитки, безалкохолни напитки, сокове, коктейли и топли напитки по системата All Inclusive.

40 места

10:00 - 22:00

Корпоративни събития

Каквото и да е Вашето желание, ние сме бързи, умели и внимателни, така че всяка среща да е изключителна!

Хотел Оазис Дел Маре е Перфектно място за:

Поставете вашите изисквания и ние ще Ви изготвим най-подходящата оферта, адаптирана специално за вашия екип!